dilluns, 29 d’abril del 2013

Rossinyolem 2013 :)

Hola a tothom!

El passat dissabte 20 d'abril la Hana i jo vam participar a la primera Rossinyolem de la història! Ens vam trobar a Girona amb la resta de mentorats de tots els municipis per compartir jocs, tallers i danses.
En primer lloc, ens van convidar a un deliciós esmorzar a la plaça de Sant Domènech, just davant la facultat d'Educació i Psicologia. 
Després vam fer grups on ens barrejavem amb mentors d'altres municipis per fer activitats a la Biblioteca. Nosaltres vam tenir temps de fer dos activitats: la primera, un noi ens ensenyava la millor manera de buscar recursos dins la biblioteca de manera senzilla i fàcil, i la segona activitat una senyora gran ens va ensenyar la màgia de les matemàtiques i dels mètodes tradicionals per ensenyar els números. Va ser realment impresionant ( sobretot, quan feia servir el seu mirall màgic!).


Finalment, ens vam dividir en diferents tallers: polseres, tatoos de henna, construir pilotes de malevars o ballar hip hop. La Hana va fer una polsera i dues pilotes de malabars, i malgrat les ganes, li va faltar temps per fer-se el tatoo.

Desrpés es va fer una batukada però nosaltres no vam poder participar perquè vam estar gravant un vídeo que s'editarà per tenir un record d'aquest dia tan fantàstic.

Fins la propera!

núria*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada