dimarts, 16 d’abril del 2013

Fem la mona!

Hola a tothom!

Com heu pogut veure en els nostres post, la Hana i jo som gent de tradicions, així que no podia passar la Pasqua sense que nosaltres en féssim la nostra mona particular!



Vam quedar al meu pis de Girona per posar en pràctica els nostres dots culinàris. Val a dir, que ens vam embrutar fins als colzes de xocolata i que el nostre art posant el sucre de colors al contorn del pastís donava molt que desitjar però el resultat final és totalment lloable! Ens va saber greu que se'ns tranqués l'ou de xocolata ( segurament no el vam deixar l'estona suficient a la nevera i estava massa tou a l'hora de treure'l) però vam regalar els bossins de l'ou a un amic nostre!


Mentre esperavem que la xocolata es refredés, la Hana em va ensenyar un joc de màgia genial que ha aprés a fer a repàs i vam construïr juntes un joc per a mi! Tots els meus amics estan bocabadats amb el truc i no expliquem mai a ningú el nostre secret! Hem vist que tenim una altra cosa en comú: la màgia!



Finalment, per acabar aquest dia rodó, vam dinar juntes i vam anar a buscar els postres que més li agraden: un llagurt ple d'accessoris!!

Ara ja només pensem en la Rossinyolada d'aquest dissabte, la qual esparem amb moltes ganes!!

Fins la propera!

núria*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada